Prisudregner

Hvad koster en ny hjemmeside?
Udfyld formularen og få et prisoverslag

Jo mere omhyggeligt du udfylder formularen, jo mere præcise kan vi være i vores prisoverslag.

Har du spørgsmål, så ring endelig til os på tlf.  30277904 eller chat med os.

Måske er disse artikler relevante for dig:

Webdesign

Ny Hjemmeside

Vi er specialister i at designe virksomhedshjemmesider til mindre- og mellemstore virksomheder. Det kan vi også gøre for din virksomhed. Men hvordan foregår det? Hvad skal du gøre dig klart, inden vi går i gang? Hvad vil det koste?

Læs mere »

Med venlig hilsen

Rasmus Tue Jørgensen

Ejer af RTJ Web

Jeg har designet hjemmesider i 10 år og lavet online markedsføring i ca. 7 år. RTJ Web er mit kreative hjertebarn, som jeg elsker at arbejde med.

Jeg er uddannet Cand.mag. i filosofi med speciale i virksomhedsetik og arbejder desuden i en erhvervsrettet tænketank, hvor jeg bl.a. rådgiver om iværksætteri.

Kompetencer indenfor både webdesign, online markedsføring og erhvervsrådgivning er en god kombination, der hjælper mig med at salgsoptimere de hjemmesider, jeg designer.

Eksperter i forretningsudvikling og online branding

Vi har 10 års in-house erfaring indenfor webdesign og online markedsføring samt rådgivning om iværksætteri og virksomhedsetik for en erhvervsrettet tænketank i København.

Kombinationen af specialiserede kompetencer og erfaringer betyder, at vi efterhånden kan kalde os eksperter i at få virksomheder til at vokse sig stærke via resultatorienteret webdesign, branding og digital markedsføring

Datadrevet webdesign og optimering af hjemmesider

Vores webdesign er baseret på CRO (Conversion Rate Optimization). Det betyder, at vi bruger videnskabelige brugertest og statistik til at optimere din hjemmeside, så den effektivt konverterer brugere til kunder.

Vores arbejde er på den måde datadrevet og ikke blot baseret på en intuitiv design-sans. Ønsker du stabil fremgang i din virksomhed (og hvem gør ikke det?), så er det en pålidelig vej mod online succes.